TE UROJ THELLE NGA ZEMRA ARGETIM TE KENDSHEM NE MESIN TONE EDHE KAM NDERIN QE JE BERE PJESTARE E FORUMIT KLEA LOVE [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Mire se erdhe mike e nderuar Myvela dervishaj

Klea- Fondatore

Vëndndodhja: Durres
Gjinia: 
Postime: 84182
Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim
MIRE SE ERDHE NE MESIN TONE E NDERUARA EDHE MIKE E DASHUR Myvela dervishaj
TE UROJ THELLE NGA ZEMRA ARGETIM TE KENDSHEM NE MESIN TONE EDHE KAM NDERIN QE JE BERE PJESTARE E FORUMIT KLEA LOVE [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

LaDescarada- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 10078
Anëtarësuar: 29/12/2009
Pershendetje dhe mir se vjen :D:D:D:

Bota nuk eshte e cmendur, por te cmendur jane njerezit
A ja vlen te jesh i drejte ne kete bote te padrejte..
ku genjeshtra bertet si te ishte e vertete..
ku enderrat shkelen e terhiqen zvarre..
ku te qash per dike te quajne te marre..
sot çdo gje duket çmenduri as njeriu nuk quhet me njeri..ç'mund te bej une ne kete bote te ndyre..
ku genjeshtra bertet si te ishte e vertete..
ku enderrat shkelen e terhiqen zvarre..
ku te qash per dike te quajne te marre..
sot çdo gje duket çmenduri as njeriu nuk quhet me njeri..ç'mund te bej une ne kete bote te ndyre..
Nëse do të duhej të zgjidhje midis meje dhe asaj, zgjidh atë, sepse nëse do të më doje me të vërtetë nuk do të kishe pse të zgjidhje.!?!

Poeti Dhimbjes- WebMaster

Vëndndodhja: Ne Mergim.
Gjinia: 
Postime: 14184
Anëtarësuar: 15/03/2010
Mosha: 28
Profesioni/Hobi: Gjera qe i pershtaten tipit tim.
Mire se vjen mes nesh e nderuara Myvela dhe kam nderin dhe kenaqesin qe te te kem edhe ty ne kete forum, kaq te magjepsur e shoqeror...
Me respekt ndaj jush:
Saimiri...
Me respekt ndaj jush:
Saimiri...

- Buka e kurbetit eshte e gatuar me lote, ndaj edhe ka shije te hidhur...

Vizitor- Vizitor
Mire se erdhe e nderuar e uroj tia kaloni bukur ne shoqerine tone..

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43279
Anëtarësuar: 12/03/2010
Pershendetje Per ty .Mire Se Ke Ardhe Kalofsh Bukur Ne shoqerimin tone Ne Kete forum.

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Klea- Fondatore

Gjinia: 
[You must be registered and logged in to see this image.] Mirmbrema e nderuara Myvela uroj te jesh mire edhe mire se na erdhe sonte [You must be registered and logged in to see this image.] me rrespekt Klea

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 5419
Anëtarësuar: 02/10/2010
Mosha: 33
Kusht eshte kjo Myvela?

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination

Klea- Fondatore

Gjinia: 
Myvela eshte nje Pene e Arte leo

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
Se njoh, me falni.

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination

Klea- Fondatore

Gjinia: 
Me kalimin e kohes do ta njohesh edhe do lexosh poezi edhe tregime te saj mjafton ti japesh nje mirseardhje meqe tema eshte hapur per ate

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
mire se erdhe myvele.. :o
ben mire te na thote nje pershendetje dhe ajo vet..
ben mire te na thote nje pershendetje dhe ajo vet..

aLbinna.- Princeshë

Vëndndodhja: Mitrovicë
Gjinia: 
Postime: 4842
Anëtarësuar: 28/12/2009
Mosha: 19
Profesioni/Hobi: Leximi , msn....!
T'PERSHENDESS!
Mire se ke ardheE!
Argetim te kendshem! fiori010
Mire se ke ardheE!
Argetim te kendshem! fiori010

Elisaaa- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 2904
Anëtarësuar: 29/05/2010
Pershendetje Mike e Nderuar Mir se ke ardhur ne mesin ton te uroi argetim te kendeshem te kalosh me te gjith se bashku fiori010 fiori010 :fiori074:

BeLti- WebMaster

Vëndndodhja: Mitrovicë
Gjinia: 
Postime: 36663
Anëtarësuar: 23/11/2009
Mosha: 24
Profesioni/Hobi: Tenisi
Mire se ke ardh, kalofshe bukur..

myvela dervishaj- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Postime: 36
Anëtarësuar: 04/11/2010
Mosha: 60
O, sa shume urime morra sot prej forumit tim te kendshem!
-Mire se ju gjeta bashkekombasit i mi!
-Mire se ju gjeta femijet e mi !
-Mire se ju gjeta dashamiresit e mi !
-Mire se ju gjeta rinia shqiptare !
-Mire se ju gjeta freskia shqiptare !
-Mire se ju gjeta rinia bujare !
-Mire se ju gjeta mallengjimi shqiptar !
-Mire se ju gjeta o toke e embel !
-Mire se ju gjeta ju paste nana !
O bashkekomasit e mi ,
ju jeni krenar
me shume se krenaria
per vendin tone
qe quhet Shqiperia.
O bashkekomasit e mi ,
ju jeni krenar
me shume se krenaria
per vendin tone
qe quhet Shqiperia.

Gjinia: 
Pershendetjeeee 1posta :thankyou: tifosi19
:bandarock: 441763
:00000:
:bandarock: 441763
:00000:

Ariel- WebMaster

Vëndndodhja: Ke shpia ime.
Gjinia: 
Postime: 10771
Anëtarësuar: 14/06/2010
Mosha: 92
Profesioni/Hobi: Udhetimet...vdes per pushime larg.
Mire se erdhe Myvela...Kenaqesi qe te kemi mes nesh.

Gjinia: 
Ariel mie se te gjeta ! :furiosi18:

bobi 10- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 12075
Anëtarësuar: 02/09/2010
ne 5 postime tuajat qe lexova
pashe disa rrjeshta te thurur me pasion.
PENA E ARTE E FORUMIT
ZNJ DERVISHAJ.
eshte privilegj i cilitdo nqs ka shans te lexoje vargje te bukura te thurur me mjeshteri nga mjeshtrat.
THJESHT DEL EDHE URIMI IM PAS ARIEL
E MIREPRIT NE KLEALOVE.
KENAQESIA EDHE E IMJA QE JE KETU
pashe disa rrjeshta te thurur me pasion.
PENA E ARTE E FORUMIT
ZNJ DERVISHAJ.
eshte privilegj i cilitdo nqs ka shans te lexoje vargje te bukura te thurur me mjeshteri nga mjeshtrat.
THJESHT DEL EDHE URIMI IM PAS ARIEL
E MIREPRIT NE KLEALOVE.
KENAQESIA EDHE E IMJA QE JE KETU

Shoket zgjidhi me te mire se vetja te tille te konsiderojne ata ty.

Klea- Fondatore

Gjinia: 
Mire se erdhe e nderuar ne mesin tone [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Vizitor- Vizitor
mir se erdhe myvela ne mesin ton fiori010

Prada- Legjendë

Vëndndodhja: Ne Hapesire
Gjinia: 
Postime: 7725
Anëtarësuar: 11/04/2010
Mosha: 100
Profesioni/Hobi: Ndihmes Bageri
myvela dervishaj shkruajti:O, sa shume urime morra sot prej forumit tim te kendshem!
O bashkekomasit e mi ,
ju jeni krenar
me shume se krenaria
per vendin tone
qe quhet Shqiperia.
kush na erdhi
:puthje: :puthje: :puthje: :puthje: :puthje: :puthje: :puthje: :puthje: shpresoj te te kalosh mir ne mesin e ketyre antarve
qendrim te kendshem Myvele Dervishaj

Gjinia: 
SHQISAT E MIA KERKOJNE DICKA,
ME TE EMBEL,ME TE NGROTE
Ne mergim shikoj bukuri te pafund.
Shikoj natyren,pemet, lulet,
gradacala,metro ,kerkojne dicka
me te kthejllet syte e mi.
Kerkon zemra diellin,henen
dicka tjeter kerkon
zemra, mos te digjet.
Kerkon shpirti ret dhe shiun,
ne trup nuk thahen asnjeher.
Vetetimet,gjemimet
nuk mund t'i degjoj
te shurdhojne.
Prekin gishtat token,lulet,
pemet,ujin,ajrin,eren,
njerez nga kombe te ndryshem,
dicka me te embel kerkojne.
Kujtimet me cojne larg
vetem ne token time,
ne Shqiperine si mjalti
per shqiptarine.
ME TE EMBEL,ME TE NGROTE
Ne mergim shikoj bukuri te pafund.
Shikoj natyren,pemet, lulet,
gradacala,metro ,kerkojne dicka
me te kthejllet syte e mi.
Kerkon zemra diellin,henen
dicka tjeter kerkon
zemra, mos te digjet.
Kerkon shpirti ret dhe shiun,
ne trup nuk thahen asnjeher.
Vetetimet,gjemimet
nuk mund t'i degjoj
te shurdhojne.
Prekin gishtat token,lulet,
pemet,ujin,ajrin,eren,
njerez nga kombe te ndryshem,
dicka me te embel kerkojne.
Kujtimet me cojne larg
vetem ne token time,
ne Shqiperine si mjalti
per shqiptarine.

Sergio- Anëtarë i ri

Vëndndodhja: Zvicer
Gjinia: 
Postime: 2498
Anëtarësuar: 16/08/2010
Mosha: 22
Profesioni/Hobi: Hip-HOp
mir se erdhet dhe kaloja mir me neVe knej mireseerdheet

Gjinia: 
Sergio, mire se ju gjeta ne ket forum te knedshem!

CuN@BosS/- Fondatore

Vëndndodhja: - Shijak -Albania
Gjinia: 
Postime: 5681
Anëtarësuar: 12/01/2009
Mosha: 30
Profesioni/Hobi: + iNxHiNiER@ INfO!-
:pershendetje,,

Sergio- Anëtarë i ri

Vëndndodhja: Zvicer
Gjinia: 
Postime: 2498
Anëtarësuar: 16/08/2010
Mosha: 22
Profesioni/Hobi: Hip-HOp
myvela dervishaj shkruajti:Sergio, mire se ju gjeta ne ket forum te knedshem!
ok do ja kalosh mir me ne ;)

Gjinia: 
Cun Bos mire se te gjeta ,shresoj ta kalojme mire te gjithe se bashku ne kete forum te fresket.

**Jeta**- V.I.P

Vëndndodhja: Always in you're heart....
Gjinia: 
Postime: 8277
Anëtarësuar: 31/01/2010
Profesioni/Hobi: leximi,muzika...
Mir se na erdhe e nderuar...te urojm qaste te kendeshme ne mesin ton...
:pershendetje,, :luleperty58962
:pershendetje,, :luleperty58962

Dashuria esht zjarr qe ngroh ne ditet e ftohta
dhe ndriqon ne netet e erreta..
dhe...ashu si zjarri djeg dhe pervelon
kur nuk jemi te kujdes'shem dhe lozim me te....
[You must be registered and logged in to see this link.]....

Gjinia: 
te gjithe ju,te dashur te forumit
me respekt e dashuri
ju pershendes per pritjen e ngrohte
qe me dispononi.
me respekt e dashuri
ju pershendes per pritjen e ngrohte
qe me dispononi.

Gjinia: 
PRES PRANVEREN
N'bahce pranveren pres.
Pres bylbylat t'kenojne .
Pres trandafilat tuj cel,
eren ma t'bukur t'shijoj.
Pres pemet te vishen.
Toka t'mulohet me tapet lulesh.
Pres eren e malit te freskoje.
Pres fmijet te lodrojne.
Dilli nga lart buzeqesh.
Hana ma e plot .
Qilli i kalter pa re.
det i pafund ngjason. 000000000
N'bahce pranveren pres.
Pres bylbylat t'kenojne .
Pres trandafilat tuj cel,
eren ma t'bukur t'shijoj.
Pres pemet te vishen.
Toka t'mulohet me tapet lulesh.
Pres eren e malit te freskoje.
Pres fmijet te lodrojne.
Dilli nga lart buzeqesh.
Hana ma e plot .
Qilli i kalter pa re.
det i pafund ngjason. 000000000

Ajo goca- Anëtarë i ri

Vëndndodhja: albania
Gjinia: 
Postime: 6718
Anëtarësuar: 18/06/2010
Mosha: 20
Mire se erdha.Kalofsh sa me mire dhe sa me bukur ketu mes nesh . :|

Gjinia: 
ju dua shume. te pime nje kafe se bashku.
ju perqafoj. 775654
ju perqafoj. 775654

Daku- Global Moderator

Vëndndodhja: N'metropolt
Gjinia: 
Postime: 1943
Anëtarësuar: 09/02/2011
Profesioni/Hobi: Japraku
mire se vjen myvela paske emer te vecante

Gjinia: 
faleminderit dhe
mre se ju gjeta. bashkeatdhetare.
mre se ju gjeta. bashkeatdhetare.

Gjinia: 
131396

Tironci- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 4013
Anëtarësuar: 04/03/2010
mire se ke ardh ..Myvela trendafila

Gjinia: 
falemindeirt !
Mire se ju geta Tironci!
Mire se ju geta Tironci!

T_o_n_i- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 14704
Anëtarësuar: 30/05/2009
auguri edhe nga une

Mos u mërzit..! Ka natë.. po ka dhe ditë..! Se vështirësia siç vjen..
ashtu do t'ikë..! Ndërsa e mira që bën..t'sjell veç dritë..!
E mos ki frikë..! Se pa fat.. asnjë nuk lindë..!
Dhimbja kalon....
Femrat lene shenje....
Lavdia perkujtohet perhere.

Neta- Anëtarë i ri

Vëndndodhja: Në botën time
Gjinia: 
Postime: 6137
Anëtarësuar: 08/10/2009
Mosha: 27
Profesioni/Hobi: Shkrimet , Fjalëkryçët
Mire se erdhe mes nesh...Uroj te kaLosh sa me mire [You must be registered and logged in to see this image.]