si mendoni anetare te nderuar, qfare pergjigjje do te jepni
A mendoni se nje cift i sapomartuar duhet te ndahet nga prinderit te kete nje pavarsi

kasperi- Global Moderator

Vëndndodhja: Prishtine
Gjinia: 
Postime: 18844
Anëtarësuar: 27/05/2010
Profesioni/Hobi: trokitja ne dritare

LaDescarada- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 10078
Anëtarësuar: 29/12/2009
pooo :D

Bota nuk eshte e cmendur, por te cmendur jane njerezit
A ja vlen te jesh i drejte ne kete bote te padrejte..
ku genjeshtra bertet si te ishte e vertete..
ku enderrat shkelen e terhiqen zvarre..
ku te qash per dike te quajne te marre..
sot çdo gje duket çmenduri as njeriu nuk quhet me njeri..ç'mund te bej une ne kete bote te ndyre..
ku genjeshtra bertet si te ishte e vertete..
ku enderrat shkelen e terhiqen zvarre..
ku te qash per dike te quajne te marre..
sot çdo gje duket çmenduri as njeriu nuk quhet me njeri..ç'mund te bej une ne kete bote te ndyre..
Nëse do të duhej të zgjidhje midis meje dhe asaj, zgjidh atë, sepse nëse do të më doje me të vërtetë nuk do të kishe pse të zgjidhje.!?!

Daku- Global Moderator

Vëndndodhja: N'metropolt
Gjinia: 
Postime: 1943
Anëtarësuar: 09/02/2011
Mosha: 33
Profesioni/Hobi: Japraku
Kasper komplimente per foton e avatarit pamje fantastike.
Koha e familjeve te medha per mua ka mbaruar , ne nje familje shume pjesetareshe , ku merita , apo vlera e individit nuk del ne pah , ( kush punon me shume, ku fiton me shume ) pasi cdo gje eshte e barabarte.
Ne kete lloj komuniteti dhe vlerat e grave jane shume te ulta, pasi ndihen te shtypura dhe nuk kane lirine e duhur , ndikuar kjo dhe nga patriakaliteti i meshkujve.
Sot ka ardh nje dite ku secili ta perballoje vet jetesen e tij, ti dal vet zot vetes dhe familjes se tij, ose te mos marre pergjegjesi mbi shpatulla.Llogarite behen me mire kur jane pak veta sesa kur jane shume.
Keshillat e prinderve i kane marre nder vite derisa jane rritur dhe prezenca tyre do shtonte me shume acarimet me vjerre-nuse ( eshte i njohur dualizmi mes femrave).
Koha e familjeve te medha per mua ka mbaruar , ne nje familje shume pjesetareshe , ku merita , apo vlera e individit nuk del ne pah , ( kush punon me shume, ku fiton me shume ) pasi cdo gje eshte e barabarte.
Ne kete lloj komuniteti dhe vlerat e grave jane shume te ulta, pasi ndihen te shtypura dhe nuk kane lirine e duhur , ndikuar kjo dhe nga patriakaliteti i meshkujve.
Sot ka ardh nje dite ku secili ta perballoje vet jetesen e tij, ti dal vet zot vetes dhe familjes se tij, ose te mos marre pergjegjesi mbi shpatulla.Llogarite behen me mire kur jane pak veta sesa kur jane shume.
Keshillat e prinderve i kane marre nder vite derisa jane rritur dhe prezenca tyre do shtonte me shume acarimet me vjerre-nuse ( eshte i njohur dualizmi mes femrave).

Ariel- WebMaster

Vëndndodhja: Ke shpia ime.
Gjinia: 
Postime: 10771
Anëtarësuar: 14/06/2010
Mosha: 92
Profesioni/Hobi: Udhetimet...vdes per pushime larg.
Normal qe po...

Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
une per vehte nuk do tu ndaja kurre nga prinderit

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri

Klea- Fondatore

Vëndndodhja: Durres
Gjinia: 
Postime: 84182
Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim
Pse jo personi ka mundesine te mesoj edhe te reagoj ne jeten e ti qe ti japi nje domethenje te ardhmes se ti ..ska gje te keqe qe te ikesh nga shtepia te dhemb qe largohesh po thjeshte ndahem nga ata per te krijuar nje te ardhme -

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

dajti modh- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 16288
Anëtarësuar: 20/01/2010
po besoj ..

Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
une per vete si le dot prindrrit vetem kurre ssdo ta beja

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43279
Anëtarësuar: 12/03/2010
Me_I_Bukuri_Katunit shkruajti:
Ehh Daku ipaska thon te gjitha!!

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

♥Darius♥- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 10823
Anëtarësuar: 25/08/2010
ajo eshte normale dmth qe po 00027003

♥Eshte me e veshtire te fshehesh injorancen sesa te sigurosh njohurin♥

kasperi- Global Moderator

Vëndndodhja: Prishtine
Gjinia: 
Postime: 18844
Anëtarësuar: 27/05/2010
Profesioni/Hobi: trokitja ne dritare
per momentin jo,por pas nje kohe te shkurter po,duhet te jene te pavarur,nese u mundesohen kushtet

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12130
Anëtarësuar: 02/12/2011
Po,normalisht qe po.

Star Angel- V.I.P

Vëndndodhja: Burrel Albania
Gjinia: 
Postime: 37
Anëtarësuar: 05/02/2012
Mosha: 17
Profesioni/Hobi: muzika
po sepse ata duan te ken privatesin e tyre
rose_099
rose_099

Єямєℓiиdå- Fondatore

Gjinia: 
Postime: 14787
Anëtarësuar: 10/10/2010
Mosha: 25
Profesioni/Hobi: Muzika, leximi & noti
Une personalisht them jo....po sikur ata prinder te jene te vjeter dhe te kene nevoje per kujdes?..
Une jam shume e lumtur qe jetoj me vjehrren time..pasi qe eshte e vetme..ne nje shtet te huaj ku ska askend vec djalin e saj..pse ta leme vetem e?.....
Une jam shume e lumtur qe jetoj me vjehrren time..pasi qe eshte e vetme..ne nje shtet te huaj ku ska askend vec djalin e saj..pse ta leme vetem e?.....

Gjëja më e mirë për ti dhënë armikut është falja, kundërshtarit tolerancën, mikut zemrën, fëmijës një shembull të mirë, babait nderimin, nënës sjelljen që do ta bënte krenare për ty, vetes respektin, të gjithëve mirësinë.
Nuk ka rendesi si quhesh dhe nga vjen...por rendesi ka kush je dhe sa vlen.
Vlera e gjerave nuk qendron tek fakti sesa ato zgjasin por me thellesine me te cilen perjetohen. Prandaj ekzistojne momente te paharrueshme, gjera te pashpjegueshme dhe persona te pakrahasueshem.
Femrat nuk duhet të jenë sikur “Hëna” që gjithkush e sheh të zbuluar, por ato duhet të jenë sikur “Dielli” i cili bën që shikimet të ulen para se ta shikojnë atë!

Reta- Princeshë

Vëndndodhja: se mbaj mend
Gjinia: 
Postime: 6058
Anëtarësuar: 12/12/2011
Mosha: 20
Profesioni/Hobi: te gatuaj
un them se varet nga rastet dhe nga situacioni ne te cilin ndodhen.......