Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

pershendetje

Share

Mandi Vlore 728
    Anëtarë i ri
    Anëtarë i ri

Vëndndodhja Vëndndodhja: vlore
    Gjinia Gjinia: Male
    Postime Postime: 1
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 29/03/2011
    Mosha Mosha: 21
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: femrat

pershendetje

Mesazh nga Mandi Vlore 728 prej Tue 29 Mar 2011 - 22:33

PERSHENDETJE TE GJITHVE! Megjithse jam i ri ketu nuk njof njeri po mudohem te shkruaj nje tem , ndoshta nuk do ju pelqej ,sepse une nuk e kam iden se cfar temash trajtoni ju ketu ,,, TEMA: A mendoni se te gjith politikanet qe vin nga nje frym komuniste dnth qe kan jetuar 15 20 vjet komunizem dhe qe sot jan me pd apo me ps duhet te gjith te largoehen dhe te ngrihet nje brez i ri per qeverisje mosha te reja qe kan studiuar jasht dhe qe e njhin Demokracin??? nuk ee di ndoshta nuk pranohen kjeto tema sot jam antarsuar,ju kerkoj falje nese jam jasht teme ...

Klea
    Fondatore
    Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Durres
    Gjinia Gjinia: Female
    Postime Postime: 84182
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 11/01/2009
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim

Re: pershendetje

Mesazh nga Klea prej Tue 29 Mar 2011 - 22:36

Pershendetje Mandi mire se erdhe ne kete forum e vertet je jasht teme edhe temen do ta luaj tek Prezantimet po te klikosh Forum do gjesh gadegorite e politikes tema shoqerore e Koktej diskutimesh edhe shum te tjere qe po te hapesh nje teme duhet ta hapesh tek Gadegoria e Percaktuar se per qa Flitet

Te uroj argetim te e kendshem ne mesin tone

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Ajo goca
    Anëtarë i ri
    Anëtarë i ri

Vëndndodhja Vëndndodhja: albania
    Postime Postime: 6718
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 18/06/2010
    Mosha Mosha: 20

Mesazh nga Ajo goca prej Wed 30 Mar 2011 - 9:17

Mire se erdha.Kalofsh sa me mire ketu me ne . :|

xhoni_bravo
    Anëtarë i ri
    Anëtarë i ri

Vëndndodhja Vëndndodhja: tiran albania
    Gjinia Gjinia: Male
    Postime Postime: 4247
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 14/07/2010
    Mosha Mosha: 32
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: sekret

Mesazh nga xhoni_bravo prej Wed 30 Mar 2011 - 9:28

prsh ja kalofshe mire sna the me ke part je te jap muhabet apo jo se une jam me partin qe do fitoj zgjedhjet qesh

urdhro edhe nje birr :429293:

Emona
    Fondatore
    Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Pertej Horizontit
    Postime Postime: 43279
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 12/03/2010

Mesazh nga Emona prej Wed 30 Mar 2011 - 13:01

Mandi Mire se Erdhe.

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!

Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!

Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Neta
    Anëtarë i ri
    Anëtarë i ri

Vëndndodhja Vëndndodhja: Në botën time
    Postime Postime: 6137
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 08/10/2009
    Mosha Mosha: 27
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Shkrimet , Fjalëkryçët

Mesazh nga Neta prej Fri 2 Sep 2011 - 15:47

Mire se erdhe mes nesh...Uroj te kaLosh sa me mire [You must be registered and logged in to see this image.]

e sinqerta
    Global Moderator
    Global Moderator

Postime Postime: 12130
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Mesazh nga e sinqerta prej Tue 28 Feb 2012 - 7:19

Mire serdhe,kalofsh sa me bukur.

Ora është Sat 19 May 2012 - 11:51