por si Ajshtriid i filmit "White Oleander") ...Eshte hera e pare qe hy ketu dhe me pelqen c'ka shoh. Shpresoj t'ja kaloj bukur. Pershendetje Forumista....

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Postime: 10
Anëtarësuar: 05/04/2011
- Post n°1
Pershendetje Forumista....
....nga une Astrid ( jo si Astrit
por si Ajshtriid i filmit "White Oleander") ...Eshte hera e pare qe hy ketu dhe me pelqen c'ka shoh. Shpresoj t'ja kaloj bukur.
por si Ajshtriid i filmit "White Oleander") ...Eshte hera e pare qe hy ketu dhe me pelqen c'ka shoh. Shpresoj t'ja kaloj bukur. 
Klea- Fondatore

Vëndndodhja: Durres
Gjinia: 
Postime: 84182
Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim
- Post n°2
Re: Pershendetje Forumista....
Pershendetje Astrid mire se erdhe ne kete forum edhe te uroj argetim te kendshem ne mesin tone ..

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°3
Flm Klea! Po moderoj profilin ende por s'po e gjej si te fsheh moshen :)

Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
- Post n°4
pershendetje

Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°5
Ja tani ta bej une ..Tani e ke ne rregull njehere qe ta besh smundesh me po tani e ke ne rregull

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°6
Pershendetje Aleks. Flm Klea, s'po e kuptoja mire e thash ta kthej ne anglisht por prap s'dilte gje :)
Qenkemi patriote.
Qenkemi patriote.

Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°7
Nese je Durrsake po 00027003

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°8
Ashtu me duket i bjen t'jem, Durrsake hahaha

Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°9
celebrate005 Epo shum mire gezohem qe ne mesin tim ndodhet nje Patriote e imja edhe pse kemi edhe te tjere ketu 00027003

Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
- Post n°10
ku e blen buken ne durres kjo astridi

Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°11
qesh Aleks me ler rehat njerezit ore hahaha jo po te tregoj edhe emer mbiemer ty hahaha

Katniss- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 10870
Anëtarësuar: 02/02/2011
- Post n°12
Mire se erdhe Astrid...kalofsh mire mes nesh..

Maksi- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 25758
Anëtarësuar: 20/01/2011
- Post n°13
PERSHENDETJE ASTRID .TE UROJ ARGETIM TE KENDSHEM MIDIS NESH

Karakterin tim s'do ta nderroja me asnje . .
Ndoshta s'eshte perfekt por eshte i sinqerte!
[You must be registered and logged in to see this link.]

Prada- Legjendë

Vëndndodhja: Ne Hapesire
Gjinia: 
Postime: 7725
Anëtarësuar: 11/04/2010
Mosha: 100
Profesioni/Hobi: Ndihmes Bageri
- Post n°14
Mir se erdhe astridi qaste te kendshme ne mesin e ksaj shoqerije

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43279
Anëtarësuar: 12/03/2010
- Post n°15
Mire se Na erdhe Kalofsh Bukur Ne Forumin Tona.

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°16
Flm Calliope dhe Maks.
Aleks, nuk ta them dyqanin, n'gordhsh nga uria qesh
Aleks, nuk ta them dyqanin, n'gordhsh nga uria qesh

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°17
Gjithashtu flm Prada (paska designer te famshem ktu
) dhe EmoNa :thankyou: te gjitheve!
) dhe EmoNa :thankyou: te gjitheve!
Єямєℓiиdå- Fondatore

Gjinia: 
Postime: 14787
Anëtarësuar: 10/10/2010
Mosha: 25
Profesioni/Hobi: Muzika, leximi & noti
- Post n°18
Mire se erdhe Astrid.

Gjëja më e mirë për ti dhënë armikut është falja, kundërshtarit tolerancën, mikut zemrën, fëmijës një shembull të mirë, babait nderimin, nënës sjelljen që do ta bënte krenare për ty, vetes respektin, të gjithëve mirësinë.
Nuk ka rendesi si quhesh dhe nga vjen...por rendesi ka kush je dhe sa vlen.
Vlera e gjerave nuk qendron tek fakti sesa ato zgjasin por me thellesine me te cilen perjetohen. Prandaj ekzistojne momente te paharrueshme, gjera te pashpjegueshme dhe persona te pakrahasueshem.
Femrat nuk duhet të jenë sikur “Hëna” që gjithkush e sheh të zbuluar, por ato duhet të jenë sikur “Dielli” i cili bën që shikimet të ulen para se ta shikojnë atë!

Prada- Legjendë

Vëndndodhja: Ne Hapesire
Gjinia: 
Postime: 7725
Anëtarësuar: 11/04/2010
Mosha: 100
Profesioni/Hobi: Ndihmes Bageri
- Post n°19
astridi emri i par qe degjova mir tingellojka ky emer

Ariel- WebMaster

Vëndndodhja: Ke shpia ime.
Gjinia: 
Postime: 10771
Anëtarësuar: 14/06/2010
Mosha: 92
Profesioni/Hobi: Udhetimet...vdes per pushime larg.
- Post n°20
Wii wii wii kush me paska ardh muuuu celebrate005 celebrate005 celebrate005
Astrid mire se na erdhe yllo tytepuuth tytepuuth tytepuuth
Jam e bindur qe do ndjehesh mire mes miqsh te mire. 724516
Puc fort tytepuuth
Puc fort tytepuuth

dajti modh- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 16288
Anëtarësuar: 20/01/2010
- Post n°21
mire se ke ardh astrid trendafila

♥Darius♥- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 10823
Anëtarësuar: 25/08/2010
- Post n°22
Astrid shkruajti:....nga une Astrid ( jo si Astritpor si Ajshtriid i filmit "White Oleander") ...Eshte hera e pare qe hy ketu dhe me pelqen c'ka shoh. Shpresoj t'ja kaloj bukur.
...mire se erdhe kalofsh caste te kendeshme ne forum trendafila

Lolita- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 4384
Anëtarësuar: 07/10/2009
- Post n°23
mir se erdhe astrid uroj tja kalosh sa me bukur ne shoqerin tone
trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila
trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila trendafila

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ne kete jete ose meso te luash ose do jene te tjeret qe do te luajne me ty....

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 5419
Anëtarësuar: 02/10/2010
Mosha: 33
- Post n°24
ja kjo me vrap solli lule.. qesh qesh
Astrit welcome.. celebrate005

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination

Lolita- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 4384
Anëtarësuar: 07/10/2009
- Post n°25
Leo_uk shkruajti:ja kjo me vrap solli lule.. qesh qesh
ja kudo qe shkoj un ky mbrapa meje pupupupup 00027003 00027003

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ne kete jete ose meso te luash ose do jene te tjeret qe do te luajne me ty....

BeLti- WebMaster

Vëndndodhja: Mitrovicë
Gjinia: 
Postime: 36663
Anëtarësuar: 23/11/2009
Mosha: 24
Profesioni/Hobi: Tenisi
- Post n°26
Pershendetje, mire se ke ardh, qaste te kendshme ne mesin tone.

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°27
Ariel shkruajti:Wii wii wii kush me paska ardh muuuu celebrate005 celebrate005 celebrate005
Puc fort tytepuuth
Erdha shtepirt hahah . Flm te gjitheve per mikepritjen kaq te bukur. Ariel, te puf tytepuuth
Dikush me ka quajtur AstriT
Po mendohem te ndryshoj nick tani
Te gjitheve. Jeni te mrekullueshem!
Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°28
Kur te duash ta nderrosh mjafton te me thuash me verte ka disa qe kujtojne qe je mashkull ahahaha

Poeti Dhimbjes- WebMaster

Vëndndodhja: Ne Mergim.
Gjinia: 
Postime: 14184
Anëtarësuar: 15/03/2010
Mosha: 28
Profesioni/Hobi: Gjera qe i pershtaten tipit tim.
- Post n°29
Mire se vjen mes nesh Astrid dhe uroj qe tia kalosh mjaft bukur ketu me ne.
Sinqerisht:
Saimiri...
Sinqerisht:
Saimiri...

- Buka e kurbetit eshte e gatuar me lote, ndaj edhe ka shije te hidhur...

Astrid- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°30
Klea@Love shkruajti:Kur te duash ta nderrosh mjafton te me thuash me verte ka disa qe kujtojne qe je mashkull ahahaha
00027003
Miremengjesi nga ktu Klea@Love! Kete emer e kam pas fiksim por pasi u regjistrova u kujtova qe duket si Astrit :p Flm shume per ndihmen tende. Te mendohem mire tani dhe do te them.
@Saimir, te flm shume.

bobi 10- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 12075
Anëtarësuar: 02/09/2010
- Post n°31
Mire se ke ardhur,edhe te uroj te kalosh mire mes nesh. [You must be registered and logged in to see this image.]

Shoket zgjidhi me te mire se vetja te tille te konsiderojne ata ty.

Neta- Anëtarë i ri

Vëndndodhja: Në botën time
Gjinia: 
Postime: 6137
Anëtarësuar: 08/10/2009
Mosha: 27
Profesioni/Hobi: Shkrimet , Fjalëkryçët
- Post n°32
Mire se erdhe mes nesh...Uroj te kaLosh sa me mire [You must be registered and logged in to see this image.]

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12130
Anëtarësuar: 02/12/2011
- Post n°33
Mireserdhe.