mirse ju gjej te gjithve

rimi- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Postime: 9
Anëtarësuar: 04/06/2011
Mosha: 21
- Post n°1
mirse ju gjej te gjithve
prshd nga rimi shpresoj qe te kaloj mir ne mesin tuaj

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43279
Anëtarësuar: 12/03/2010
- Post n°2
Re: mirse ju gjej te gjithve
Pershendetje Rimi Mire se erdhe.

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 5419
Anëtarësuar: 02/10/2010
Mosha: 33
- Post n°3
ja kjo me vrap te pershendes cunat.. qesh qesh
mire se erdhe mos ja vij re Emones..
mire se erdhe mos ja vij re Emones..

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination

rimi- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°4
flm shum per mikpritjen emonaEmoNa shkruajti:Pershendetje Rimi Mire se erdhe.

rimi- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°5
mirse te gjeta leo_ukLeo_uk shkruajti:ja kjo me vrap te pershendes cunat.. qesh qesh
mire se erdhe mos ja vij re Emones..![]()
Edituar për herë të fundit nga rimi në Sun 5 Jun 2011 - 10:17, edituar 1 herë gjithsej

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
- Post n°6
Leo_uk vlla, jo loe_uk... qesh qesh

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination

Emona- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°7
Leo_uk shkruajti:ja kjo me vrap te pershendes cunat.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
mire se erdhe mos ja vij re Emones.. [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] Pa kultur Car thua ,S'duhet mirpritur njerzit a?

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
- Post n°8
EmoNa shkruajti:Leo_uk shkruajti:ja kjo me vrap te pershendes cunat.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
mire se erdhe mos ja vij re Emones.. [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] Pa kultur Car thua ,S'duhet mirpritur njerzit a?
Po duhen mirepritur... Une thjesht provokoj sherr.. qesh qesh

Emona- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°9
Leo_uk shkruajti:EmoNa shkruajti:Leo_uk shkruajti:ja kjo me vrap te pershendes cunat.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Po duhen mirepritur... Une thjesht provokoj sherr.. [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] Sherragji...Ik se te mbyta mos me bej me nerva [You must be registered and logged in to see this image.]

rimi- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°10
ok leo e ndreqa gabimin me fal qe ta nderrova emrin pakesLeo_uk shkruajti:Leo_uk vlla, jo loe_uk... qesh qesh

BeLti- WebMaster

Vëndndodhja: Mitrovicë
Gjinia: 
Postime: 36663
Anëtarësuar: 23/11/2009
Mosha: 24
Profesioni/Hobi: Tenisi
- Post n°11
Pershendetje rimi, mire se erdhe, kalo bukur ne mesin tone..

Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
- Post n°12
mirese erdhe calliope si e ndien veten sot xhepin si e ke

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri

rimi- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°13
mir se te gjeta shpresoj qete kaloj mir ne mesin tuajвєєLт. shkruajti:Pershendetje rimi, mire se erdhe, kalo bukur ne mesin tone..

rimi- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°14
mirse te gjetaAleks shkruajti:mirese erdhe calliope si e ndien veten sot xhepin si e ke

T_o_n_i- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 14704
Anëtarësuar: 30/05/2009
- Post n°15
mire se erdhe ne kete shoqeri te uroj argetim te kendshem

Mos u mërzit..! Ka natë.. po ka dhe ditë..! Se vështirësia siç vjen..
ashtu do t'ikë..! Ndërsa e mira që bën..t'sjell veç dritë..!
E mos ki frikë..! Se pa fat.. asnjë nuk lindë..!
Dhimbja kalon....
Femrat lene shenje....
Lavdia perkujtohet perhere.

rimi- Anëtarë i ri

Gjinia: 
- Post n°16
mir se ju gjej faliminderit per mikpritje edhe per kete urimT_o_n_i shkruajti:mire se erdhe ne kete shoqeri te uroj argetim te kendshem

T_o_n_i- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 14704
Anëtarësuar: 30/05/2009
- Post n°17
:429293: hec pra nisja festes me ne

Mos u mërzit..! Ka natë.. po ka dhe ditë..! Se vështirësia siç vjen..
ashtu do t'ikë..! Ndërsa e mira që bën..t'sjell veç dritë..!
E mos ki frikë..! Se pa fat.. asnjë nuk lindë..!
Dhimbja kalon....
Femrat lene shenje....
Lavdia perkujtohet perhere.

Katniss- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 10870
Anëtarësuar: 02/02/2011
- Post n°18
Tung Rimi, mire se erdhe, kalofsh mire ketu !!!

Ariel- WebMaster

Vëndndodhja: Ke shpia ime.
Gjinia: 
Postime: 10779
Anëtarësuar: 14/06/2010
Mosha: 92
Profesioni/Hobi: Udhetimet...vdes per pushime larg.
- Post n°19
Mire se erdhe Rimi.

Klea- Fondatore

Vëndndodhja: Durres
Gjinia: 
Postime: 84182
Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim
- Post n°20
Rimi mire se erdhe ne kete shoqeri argetim te kendshem ne mesin tone

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Poeti Dhimbjes- WebMaster

Vëndndodhja: Ne Mergim.
Gjinia: 
Postime: 14184
Anëtarësuar: 15/03/2010
Mosha: 28
Profesioni/Hobi: Gjera qe i pershtaten tipit tim.
- Post n°21
Mire se erdhe rimi dhe uroj qe tja kalosh bukur me ne.
Sinqerisht:
Saimiri...
Sinqerisht:
Saimiri...

- Buka e kurbetit eshte e gatuar me lote, ndaj edhe ka shije te hidhur...

Neta- Anëtarë i ri

Vëndndodhja: Në botën time
Gjinia: 
Postime: 6137
Anëtarësuar: 08/10/2009
Mosha: 27
Profesioni/Hobi: Shkrimet , Fjalëkryçët
- Post n°22
Mire se erdhe mes nesh...Uroj te kaLosh sa me mire [You must be registered and logged in to see this image.]

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12130
Anëtarësuar: 02/12/2011
- Post n°23
3293509517 3293509517 3293509517