Pershendetje nga i juaji Fortuna.

pal furtuna- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Postime: 105
Anëtarësuar: 08/09/2011
Mosha: 34
- Post n°1
Pershendetje nga i juaji Fortuna.
Une quhem Pal Furtuna jam nga Shqiperia Natyrale,me pelqen shoqeria virtuale,disa ketu i njoh, prandaj erdha qe te jem pjese e kesaj shoqerie,ju pershendes te gjitheve dhe ju deshiroj çdo te mire ne jeten tuaj. [TePuC]

Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
pershendetje pal dhe klalofsh sa me mire dhe bukur ne shoqerine e KLEALOVE

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri

Medina- Princeshë

Vëndndodhja: Te Engjulli im mbrojtes
Gjinia: 
Postime: 963
Anëtarësuar: 03/09/2010
Mosha: 22
Profesioni/Hobi: Leximi
Mir se ke ardhur qaste te mira ne shoqerin ton

Arabela- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 19804
Anëtarësuar: 04/03/2011
Mosha: 18
mire se ke ardhur ,,kalofsh bukur,,,[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

Gjinia: 
ju falenderoj shume dhe mire se ju gjeta Elvisi dhe Medina

Gjinia: 
Flm.e nderuara Arabela

Klea- Fondatore

Vëndndodhja: Durres
Gjinia: 
Postime: 84182
Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim
Pershendetje Pal Fortuna edhe mirese ke ardhur ne shoqerine tone te uroj argetim te kendshem ne kete Forum .

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Gjinia: 
faleminderit e nderuara fondatore dhe mire se ju gjeta edhe juve [TePuC]

Klea- Fondatore

Gjinia: 
Mirese ke ardhur

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Gjinia: 
- Post n°10
Re: Pershendetje nga i juaji Fortuna.
moj fondatore seq po mi ngatron disa gjera ky forumi juaj,apo eshte problemi tek une

Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°11
Pershembull cfar pal cilat gjera

Gjinia: 
- Post n°12
foto tek avatari i disave nuk ka,pastaj disa katrora ne profilin e anetareve

Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°13
Ske linj pal ti se dalin po ne kompjuter be F5 qe ndodhet tek tastjera juaj

♥Darius♥- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 10823
Anëtarësuar: 25/08/2010
- Post n°14
Mire se erdhe 00027003

♥Eshte me e veshtire te fshehesh injorancen sesa te sigurosh njohurin♥

Gjinia: 
- Post n°15
gjithashtu mire se te gjeta Darius

Єямєℓiиdå- Fondatore

Gjinia: 
Postime: 14787
Anëtarësuar: 10/10/2010
Mosha: 25
Profesioni/Hobi: Muzika, leximi & noti
- Post n°16
Mire se na ke ardhe Pal...kalofsh kendshem mes nesh

Gjëja më e mirë për ti dhënë armikut është falja, kundërshtarit tolerancën, mikut zemrën, fëmijës një shembull të mirë, babait nderimin, nënës sjelljen që do ta bënte krenare për ty, vetes respektin, të gjithëve mirësinë.
Nuk ka rendesi si quhesh dhe nga vjen...por rendesi ka kush je dhe sa vlen.
Vlera e gjerave nuk qendron tek fakti sesa ato zgjasin por me thellesine me te cilen perjetohen. Prandaj ekzistojne momente te paharrueshme, gjera te pashpjegueshme dhe persona te pakrahasueshem.
Femrat nuk duhet të jenë sikur “Hëna” që gjithkush e sheh të zbuluar, por ato duhet të jenë sikur “Dielli” i cili bën që shikimet të ulen para se ta shikojnë atë!

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43279
Anëtarësuar: 12/03/2010
- Post n°17
Pershendetje ,Pal Furtuna Dhe Mire se na erdhe !!!

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

dajti modh- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 16288
Anëtarësuar: 20/01/2010
- Post n°18
mire se ke ardh Pal [You must be registered and logged in to see this image.]

Klea- Fondatore

Gjinia: 
- Post n°19
Pal fortuna he ore na humbe haha

ak-47- Anëtarë i ri

Vëndndodhja: Tirana
Gjinia: 
Postime: 996
Anëtarësuar: 06/08/2011
Mosha: 19
Profesioni/Hobi: cdo gje
- Post n°21
mirese erdhe njisho

Katniss- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 10870
Anëtarësuar: 02/02/2011
- Post n°22
Mire se ke ardh Pal, kalofsh mire :)

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12130
Anëtarësuar: 02/12/2011
- Post n°23
Mireerdhe dhe kalofsh sa me bukur ne ket forum.