Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Fitore minimale e Realit

Share

Medina
    Princeshë
    Princeshë

Vëndndodhja Vëndndodhja: Te Engjulli im mbrojtes
    Gjinia Gjinia: Female
    Postime Postime: 963
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 03/09/2010
    Mosha Mosha: 22
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Leximi

Fitore minimale e Realit

Mesazh nga Medina prej Wed 14 Sep 2011 - 22:46

Real Madridi ka shënuar fitore minimale, por shumë të rëndësishme në transfertë te Dinamo Zagrebi, për të kryesuar Grupin D të Ligës së Kampionëve, pasi Ajaxi ka barazuar me Lyonin në sfidën tjetër të këtij grupi të zhvilluar në Amsterdam Arena.

Real Madridi ishte dominant në këtë takim, megjithëse vendasit startuan më mirë duke parë euforinë e rreth 40 mijë tifozëve të flakët kroat të mbledhur në stadium.

Me kalimin e kohës Reali e mori veten dhe filloi të rrezikonte. Golin e vetëm të sfidës e shënoi Angel Di Maria me anë të një goditje precize nga gjysmëdistanca pas asistimit të Marcelos (53’), i cili u përjashtua më vonë nga loja.

Reali e fitoi në fund këtë takim me rezultat minimal 1-0, i pa pritur për të gjithë, por duke parë që Ajaxi dhe Lyoni barazuan pa gola, Real Madridi është lider në Grupin D me tri pikë.

e sinqerta
    Global Moderator
    Global Moderator

Gjinia Gjinia: Female
    Postime Postime: 12130
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Re: Fitore minimale e Realit

Mesazh nga e sinqerta prej Wed 22 Feb 2012 - 6:33

brava shyqyr.

Ora është Sat 19 May 2012 - 12:35