Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Pershendetje nga une,,e panjohura'' 5 5 1

Pershendetje nga une,,e panjohura''

Share

e panjohura
    V.I.P
    V.I.P

Gjinia Gjinia: Female
    Postime Postime: 169
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/11/2011
    Mosha Mosha: 34

Pershendetje nga une,,e panjohura''

Mesazh nga e panjohura prej Wed 2 Nov 2011 - 14:00

Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
    [You must be registered and logged in to see this link.]
    poezia eshte:Postuar nga [You must be registered and logged in to see this link.]
    Dashuria ime....

Space
    Global Moderator
    Global Moderator

Vëndndodhja Vëndndodhja: Ne levizje
    Gjinia Gjinia: Male
    Postime Postime: 1228
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 03/06/2011
    Mosha Mosha: 21
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Informatika

Re: Pershendetje nga une,,e panjohura''

Mesazh nga Space prej Wed 2 Nov 2011 - 14:13

Pershendetje se di pse hasa te tema juaj po as se di ne crethana te eshte kopjuar poezia po perderisa ti ne internet e ke postu zdo mundesh qe ti ruash anonimitetin edhe pse ke te drejte per dicka e kjo e drejte eshte qe ajo x poezi duhet te citohet ku eshte marre e kush eshte autori gjithsesi flm eshte nje keshille qe duhet t e vleje per rastet e tjera....

Edituar për herë të fundit nga Space në Wed 2 Nov 2011 - 14:37, edituar 1 herë gjithsej

Space
    Global Moderator
    Global Moderator

Vëndndodhja Vëndndodhja: Ne levizje
    Postime Postime: 1228
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 03/06/2011
    Mosha Mosha: 21
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Informatika

Mesazh nga Space prej Wed 2 Nov 2011 - 14:13

Gjithashtu mire se erdhet ne kete forum

Poeti Dhimbjes
    WebMaster
    WebMaster

Vëndndodhja Vëndndodhja: Ne Mergim.
    Postime Postime: 14184
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 15/03/2010
    Mosha Mosha: 28
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Gjera qe i pershtaten tipit tim.

Mesazh nga Poeti Dhimbjes prej Wed 2 Nov 2011 - 14:15

e panjohura shkruajti:Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
    poezia eshte:Postuar nga [You must be registered and logged in to see this link.]
    Dashuria ime....

Pikësëpari përshëndetje E Panjohura dhe mire se keni ardhur në mesin tonë.
    Për sa i përket poezisë në fjalë që sikurse e the edhe ti vetë më lart se është thurje e juaja personale, më duhet të theksoj se gjithsejcili mban përgjegjësitë e veta për ato gjëra apo gjeste që bën.
    Nodhi të tilla më kanë ndodhur shumë herë edhe mua.
    Dikush mbase e merr poezinë e dikujt nga një faqe dhe e poston në një tjetër si të veten por dikush tjetër e bën thjesht pa të keqe, duke u nxitur vetëm nga fakti se i ka pëlqyer shume.
    Në të vërtetë do të ishte më e drejtë që të citohet autori i poezisë ose faqja nga merret nëse nuk është e postuar me autor, por shumë njerëz nuk e marrin këtë mundim, dhe shumë të tjerë edhe harrojnë.

Të kuptoj mjaft qartë se si ndjehesh dhe përveçse t'i bashkangjisim poezisë suaj emrin tuaj që në këtë rast ju takon të jeni autorja ose t'a fshijmë fare nga aty ku është postuar nuk mundemi se ç'farë të bëjme tjetër...

Gjithsesi të uroj që tja kalosh sa më mirë këtu me ne dhe shpresojmë që mbase do të n'a sjellësh ti vetë edhe poezi të tjera të thurura nga ti.

Përzemërsisht:
    Saimiri...

- Buka e kurbetit eshte e gatuar me lote, ndaj edhe ka shije te hidhur...[You must be registered and logged in to see this image.]

e panjohura
    V.I.P
    V.I.P

Mesazh nga e panjohura prej Wed 2 Nov 2011 - 14:26

Ju falenderoj per mirkuptimin,por vertet eshte forumi i dyt qe rastesisht hasi ne kete poezi timen,kur te kam mundesin te shkruaj mp.do te ju trgoj edhe nga eshte marr,ani qe eshte e postuar ne disa forume nga une,e ne dy hasa nga autor/e te ndryshme ose mbajn nofka te ndryshme!Do te mundohem te jap dicka me teper forumit tuaj gjithesesi!
    Jame nga Kosova,gjegjesisht nga Mitrovica,ku edhe jetoj,nuk jame poete,as nuk kam ndermend te botoj shkrimet e mija,ani qe i kam me shumic :),nuk jan te shkolluara(Edituara) por i postoj ashtu sic i ndiej!
    Gjithe te mirat!

Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshllëku që le kur nuk është më.
    [You must be registered and logged in to see this image.]

Emona
    Fondatore
    Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Pertej Horizontit
    Postime Postime: 43279
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 12/03/2010

Mesazh nga Emona prej Wed 2 Nov 2011 - 14:30

Pershedetje E Panjohur,Mire Se erdhe ,Kalofsh Mire Shoqerin Tone!! rose53

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!

Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!

Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Poeti Dhimbjes
    WebMaster
    WebMaster

Vëndndodhja Vëndndodhja: Ne Mergim.
    Postime Postime: 14184
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 15/03/2010
    Mosha Mosha: 28
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Gjera qe i pershtaten tipit tim.

Mesazh nga Poeti Dhimbjes prej Wed 2 Nov 2011 - 14:31

e panjohura shkruajti:Ju falenderoj per mirkuptimin,por vertet eshte forumi i dyt qe rastesisht hasi ne kete poezi timen,kur te kam mundesin te shkruaj mp.do te ju trgoj edhe nga eshte marr,ani qe eshte e postuar ne disa forume nga une,e ne dy hasa nga autor/e te ndryshme ose mbajn nofka te ndryshme!Do te mundohem te jap dicka me teper forumit tuaj gjithesesi!
    Jame nga Kosova,gjegjesisht nga Mitrovica,ku edhe jetoj,nuk jame poete,as nuk kam ndermend te botoj shkrimet e mija,ani qe i kam me shumic :),nuk jan te shkolluara(Edituara) por i postoj ashtu sic i ndiej!
    Gjithe te mirat!

Me bëhet qejfi e nderuar pikë së pari që e posedoni një dhunti të këtillë dhe të bukur siç është kjo e thurjes së vargut apo e thënë ndryshe e derdhjes së ndjenjës në varg dhe të uroj suksese të pafundme në këtë drejtim, paçka se e cituat më larte se nuk e keni ndërmend ti botoni shkrimet tuaja.
    Gjithashtu më duhet të të falenderoj edhe për mirkuptimin që tregoni dhe maturinë e sjelljes suaj.
    Kështu që nuk n'a mbetet gjë tjetër veçse të presim derisa të n'a sjellësh vargjet e tua, dhe ne t'i lexojme e të kënaqemi me to.

Sinqerisht:
    Saimiri...

- Buka e kurbetit eshte e gatuar me lote, ndaj edhe ka shije te hidhur...[You must be registered and logged in to see this image.]

Durrsaku
    Legjendë
    Legjendë

Vëndndodhja Vëndndodhja: durres
    Postime Postime: 12532
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 17/06/2009
    Mosha Mosha: 35
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: cigarja

Mesazh nga Durrsaku prej Wed 2 Nov 2011 - 14:35

pershendetje e panjohur mireseerdhe ne forumin tone shpresoj te njihemi me mire

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
    2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
    3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
    4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
    5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
    6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
    7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
    8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri

Klea
    Fondatore
    Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Durres
    Postime Postime: 84186
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 11/01/2009
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim

Mesazh nga Klea prej Wed 2 Nov 2011 - 14:59

Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
    Dashuria ime....

Pershendetje edhe mire se erdhe ne kete shoqeri te uroj argetim te kendshem ..Sa per Poezine shum Poezi nuk e kan te shkruajtur Autorin nese eshte e jotja me behet qefi qe e ka sjell ketu i ka dhene mundesine qe te lexohet edhe te pelqehet ..Eshte e drejta jote te thuash se eshte e jotja ..po te marim te gjitha Poezite ne baze shumica skan autore ..Une vete si Klea kam sjell Poezi ketu po skam thene kurr qe i kam krijuar une thjeshte kam hapur temen me Poezi sepse skan pasur autore .Nese te uroj te kalosh mire ne kete shoqeri E panjohura edhe pse per mua sje e Panjohur

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

dajti modh
    Global Moderator
    Global Moderator

Postime Postime: 16288
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 20/01/2010

Mesazh nga dajti modh prej Wed 2 Nov 2011 - 15:04

mire se erdhe e panjohura...

.........................................

bere mire qe erdhe ..

se shume ne mungonte..

era e MITROVICES..

qe ti na solle sonte ..

.................................[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

Maksi
    WebMaster
    WebMaster

Postime Postime: 25758
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 20/01/2011

Mesazh nga Maksi prej Wed 2 Nov 2011 - 15:27

Mire se erdhe midis nesh argetim gte kendshem

Karakterin tim s'do ta nderroja me asnje . .
    Ndoshta s'eshte perfekt por eshte i sinqerte!

xheladin HAMZA
    Legjendë
    Legjendë

Postime Postime: 50
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 26/08/2010

Mesazh nga xheladin HAMZA prej Wed 2 Nov 2011 - 15:27

Mike e dashur dhe shumë e respektuara E PANJOHURA, më vije mirë që u bëre anëtare edhe në këtë forum. Uroj që të kaloni çaste sa më të bukura. Prezenca e juaj dhe kontributi i juaj me siguri do ta begatojë këtë forum.

Me respekt të veçantë

Xheladin HAMZA

BeLti
    WebMaster
    WebMaster

Vëndndodhja Vëndndodhja: Mitrovicë
    Postime Postime: 36663
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 23/11/2009
    Mosha Mosha: 24
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Tenisi

Mesazh nga BeLti prej Wed 2 Nov 2011 - 22:50

Pershendetje per ty !

Naki
    Legjendë
    Legjendë

Vëndndodhja Vëndndodhja: Prishtinë
    Postime Postime: 1452
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 21/01/2009
    Mosha Mosha: 38
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Peshkimi

Mesazh nga Naki prej Wed 2 Nov 2011 - 23:47

Pershendetje dhe nga une e panjohura mire se erdhe

Naki
    Legjendë
    Legjendë

Vëndndodhja Vëndndodhja: Prishtinë
    Postime Postime: 1452
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 21/01/2009
    Mosha Mosha: 38
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Peshkimi

Mesazh nga Naki prej Wed 2 Nov 2011 - 23:51

e panjohura shkruajti:Ju falenderoj per mirkuptimin,por vertet eshte forumi i dyt qe rastesisht hasi ne kete poezi timen,kur te kam mundesin te shkruaj mp.do te ju trgoj edhe nga eshte marr,ani qe eshte e postuar ne disa forume nga une,e ne dy hasa nga autor/e te ndryshme ose mbajn nofka te ndryshme!Do te mundohem te jap dicka me teper forumit tuaj gjithesesi!
    Gjithe te mirat!
    Forumi ka nje modifikim dhe rregull duhet plotesuar numri i postimeve per te gezuar te drejten e dergimit te MP, mirpo kete mund ta besh nga contact e ke ne fund te portalit ose forumit dhe mp jote lexohet vetem nga stafi nese ke ndonje sygjerim apo ankese. Te pershendes

e panjohura
    V.I.P
    V.I.P

Mesazh nga e panjohura prej Thu 3 Nov 2011 - 7:12

Ju falenderoj te gjithve per mikpritjen

Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshllëku që le kur nuk është më.

Arabela
    WebMaster
    WebMaster

Postime Postime: 19804
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 04/03/2011
    Mosha Mosha: 18

Mesazh nga Arabela prej Thu 3 Nov 2011 - 8:11

mire se ke ardhur,,,,kenaqesi te njohim stilin e dores tende poetike,,,,[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

bobi 10
    WebMaster
    WebMaster

Postime Postime: 12075
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/09/2010

Mesazh nga bobi 10 prej Thu 3 Nov 2011 - 11:42

e panjohura shkruajti:Shum rastesisht erdha tek ky forum,dhe hasa ne nje poezi t'imen,nuk me pengon kjo qe eshte,,huazuar''nga dikush por une nuk do e beja nje gje te tille!Gjithsesi Ju pershendes dhe uroj pune te mbare!
    Dashuria ime....

Ti festove ditelindjen ne fund te tetorit???

Mire se ke ardh e panjohur ne forum.

Prania juaj me shkrimet kenaqesia jone !!!

Shoket zgjidhi me te mire se vetja te tille te konsiderojne ata ty.

♥Darius♥
    WebMaster
    WebMaster

Postime Postime: 10823
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 25/08/2010

Mesazh nga ♥Darius♥ prej Thu 3 Nov 2011 - 16:12

Dashuria ime....

paske ardhur ti yllo :| mire se erdhe kalofsh bukur ketu rose53

♥Eshte me e veshtire te fshehesh injorancen sesa te sigurosh njohurin♥

e panjohura
    V.I.P
    V.I.P

Mesazh nga e panjohura prej Thu 3 Nov 2011 - 21:26

[You must be registered and logged in to see this link.],[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Ajo goca
    Anëtarë i ri
    Anëtarë i ri

Vëndndodhja Vëndndodhja: albania
    Postime Postime: 6718
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 18/06/2010
    Mosha Mosha: 20

Mesazh nga Ajo goca prej Thu 3 Nov 2011 - 21:29

mire se erdhe :)

Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor prej Thu 3 Nov 2011 - 21:36

mir se erdhe e pa njohura me von do jesh shum e njohura

e panjohura
    V.I.P
    V.I.P

Mesazh nga e panjohura prej Thu 3 Nov 2011 - 21:43

Ajo goca dhe Kushtrimi,mire se ju gjeta! [You must be registered and logged in to see this image.]

Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor prej Thu 3 Nov 2011 - 22:01

Єямєℓiиdå
    Fondatore
    Fondatore

Postime Postime: 14787
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 10/10/2010
    Mosha Mosha: 25
    Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Єямєℓiиdå prej Tue 8 Nov 2011 - 8:03

Mire se ke ardhe mes nesh

Gjëja më e mirë për ti dhënë armikut është falja, kundërshtarit tolerancën, mikut zemrën, fëmijës një shembull të mirë, babait nderimin, nënës sjelljen që do ta bënte krenare për ty, vetes respektin, të gjithëve mirësinë.

Nuk ka rendesi si quhesh dhe nga vjen...por rendesi ka kush je dhe sa vlen.

Vlera e gjerave nuk qendron tek fakti sesa ato zgjasin por me thellesine me te cilen perjetohen. Prandaj ekzistojne momente te paharrueshme, gjera te pashpjegueshme dhe persona te pakrahasueshem.

Femrat nuk duhet të jenë sikur “Hëna” që gjithkush e sheh të zbuluar, por ato duhet të jenë sikur “Dielli” i cili bën që shikimet të ulen para se ta shikojnë atë!

e panjohura
    V.I.P
    V.I.P

Mesazh nga e panjohura prej Tue 8 Nov 2011 - 8:30

Flm.Eямєℓiиdå,Ju pershendes!

T_o_n_i
    WebMaster
    WebMaster

Postime Postime: 14704
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 30/05/2009

Mesazh nga T_o_n_i prej Wed 9 Nov 2011 - 13:27

mire se erdhe mes nesh e na posto ndonje poezi tjeter ateher sikurse ajo qe theksove

Mos u mërzit..! Ka natë.. po ka dhe ditë..! Se vështirësia siç vjen..
    ashtu do t'ikë..! Ndërsa e mira që bën..t'sjell veç dritë..!
    E mos ki frikë..! Se pa fat.. asnjë nuk lindë..!

Dhimbja kalon....
    Femrat lene shenje....
    Lavdia perkujtohet perhere.

Katniss
    Legjendë
    Legjendë

Postime Postime: 10870
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/02/2011

Mesazh nga Katniss prej Thu 10 Nov 2011 - 22:55

Mire se ke ardh e Panjohura [smile_1] Kalofsh mire ! Pergezime per krijimiet e tua :|

Aяtємιѕα
    I Përjashtuar
    I Përjashtuar

Postime Postime: 10066
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 20/06/2011

Mesazh nga Aяtємιѕα prej Thu 10 Nov 2011 - 23:39

E pa njohura mire se ke erdh..

e panjohura
    V.I.P
    V.I.P

Mesazh nga e panjohura prej Fri 11 Nov 2011 - 6:50

Flm. T_o_n_i, Calliope dhe Anna,mire se ju gjeta..

bobi 10
    WebMaster
    WebMaster

Postime Postime: 12075
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/09/2010

Mesazh nga bobi 10 prej Sat 21 Jan 2012 - 19:01

Do lutje per poezite eeee???

Une i lexoj,edhe ti si te duash[You must be registered and logged in to see this image.]

Shoket zgjidhi me te mire se vetja te tille te konsiderojne ata ty.

e sinqerta
    Global Moderator
    Global Moderator

Postime Postime: 12130
    Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Mesazh nga e sinqerta prej Tue 28 Feb 2012 - 7:05

Mire serdhe ne shoqerine tone.

Ora është Sat 19 May 2012 - 12:57