Pershendetje te gjithve
Faqja 1 e 1 • Share •
Pershendetje te gjithve
Mir se ju gjej une jam nardi nga berati 27 vjec per momentin i pa pune shum i bukur forumi juaj por shof qe spaska nje chat do ishte kenajsi te vendosnit nje chat pershembull:
NUK LEJOHEN REKLAMAT EDITUAR NGA KLEA@LOVE
adminat mund ta shofin edhe qofse kan deshir te vendosin nje flm
furian- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Postime: 6
Anëtarësuar: 01/12/2011
Mosha: 28
Re: Pershendetje te gjithve
Pershedetje FurianMire se erdhe...Kalo mire mesin tone.
Edituar për herë të fundit nga EmoNa në Thu 1 Dec 2011 - 20:09, edituar 1 herë gjithsej

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43553
Anëtarësuar: 12/03/2010
furian shkruajti:Mir se ju gjej une jam nardi nga berati 27 vjec per momentin i pa pune shum i bukur forumi juaj por shof qe spaska nje chat do ishte kenajsi te vendosnit nje chat pershembull:
Pershendetje Nardi mire se erdhe edhe argetim te kendshem ne mesin Tone ..Un se kam vendosur vete chatin ne forum sepse ka shum ofendime ka shume budallalleqe ndersa forumi eshte dicka qe kalojme kohen duke diskutuar gjithcka ..flm gjithsesi do mor ne konsideracion . Ah edhe nje dicka nese ke deshire per partner te bej se kam problem po te ve ne listen e partnereve qe kam ne portal .Mjafton te me shkruash ne mp mundesh te me kontatosh kliko tek emri im edhe me sill linkun ne mp edhe bisedojme ..

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.
Mire se erdhe Furian

Aяtємιѕα- I Përjashtuar

Gjinia: 
Postime: 10066
Anëtarësuar: 20/06/2011
You haven't reached the post limit for sending private messages.
si kontaktohet ne pm me ty bosse :P
furian- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Duhet te kesh i numer te caktuar te postimve qe te kesh te drejten per te dergaur Mesazhe private ,furian

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43553
Anëtarësuar: 12/03/2010
Furian Furio me kete emer me gjen ne fcb ... qofse ke deshir me bej add atie edhe flasim se spo mar gje vesh ktu...
furian- Anëtarë i ri

Gjinia: 
furian shkruajti:You haven't reached the post limit for sending private messages.
Thjeshte ne fund te forumit ke te shkruajtur Kontakto kliko aty edhe me shkruaj

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.
Pershendetje Forumi

Daku- Global Moderator

Vëndndodhja: N'metropolt
Gjinia: 
Postime: 1943
Anëtarësuar: 09/02/2011
Mosha: 33
Profesioni/Hobi: Japraku
Pershendetje

Eriku- V.I.P

Gjinia: 
Postime: 573
Anëtarësuar: 24/10/2011
Mosha: 26
Furian e pashe e pashe ate chatin jo nuk dua te bashkpunoj me ata sepse e kam pasur si chat

Mireseerdhe ne mesin tone.

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12195
Anëtarësuar: 02/12/2011
Qendrim te kendeshem ne forum.
EpiKada
EpiKada

Shiko mendimet e tua, ato behen fjale!
Shiko fjalet e tua ato behen vepra!
Shiko veprat e tua ato behen vese!
Shiko veset e tua ato behen karakteri yt!
Shiko karakterin tend ai behet fati yt!
Mashkulli pelqen imazhin,
femra perdor makiazhin
Femra pelqen besimin,
mashkulli praktikon mashtrimin!
P.S /DO NOT COPY IT /
Deshira joTe ---> Te me acarosh
Pergjigja ime ---> Mos u lodh koT
Qellimi jot ---> Te me Provokosh
Veprimi im ---> Indiference

EpiKada- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 5050
Anëtarësuar: 20/10/2010
Pershendetje te gjithve
Faleminderit klea [You must be registered and logged in to see this image.]
furian- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Uh mire se erdhe lal [TePuC] ska perse

Klea@Love shkruajti:Uh mire se erdhe lal [You must be registered and logged in to see this image.] ska perse
lali shikoje pak kete ne portalin tend FAMILJA EDHE FEMIJET
se te con ne facebook.
furian- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Mire se ke ardh !

Klio- Princeshë

Vëndndodhja: Pran yjeve..
Gjinia: 
Postime: 4204
Anëtarësuar: 18/09/2011
Mosha: 17
Profesioni/Hobi: NOTI&MUZIKA
[You must be registered and logged in to see this image.]kalofsh mire ketu

Mos u mërzit..! Ka natë.. po ka dhe ditë..! Se vështirësia siç vjen..
ashtu do t'ikë..! Ndërsa e mira që bën..t'sjell veç dritë..!
E mos ki frikë..! Se pa fat.. asnjë nuk lindë..!
Dhimbja kalon....
Femrat lene shenje....
Lavdia perkujtohet perhere.

T_o_n_i- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 14735
Anëtarësuar: 30/05/2009
Tema: FAMILJA EDHE FEMIJET
qe ndollet ne portal ju con tek facebook jo tek emri i saj me kuptoni :P se te con ne facebook.
qe ndollet ne portal ju con tek facebook jo tek emri i saj me kuptoni :P se te con ne facebook.
furian- Anëtarë i ri

Gjinia: 
mire se erdhe

Free spirit- Global Moderator

Vëndndodhja: In my world
Gjinia: 
Postime: 3955
Anëtarësuar: 28/08/2011
Mosha: 18
Profesioni/Hobi: kam sh hobi :p
E rregullova lal flm

mire se erdhe midis nesh

Shkembi- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 8522
Anëtarësuar: 17/10/2011
Mosha: 31
Mire se erdhet,qendrim te kendshem mes nesh

Aяtємιѕα- I Përjashtuar

Gjinia: 
Postime: 10066