Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
:: Zona e Tifozave :: Futboll
Faqja 1 e 1 • Share •
Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
Ndeshja e sotme Real Madrid-Barcelona do të shndërrohet në takimin më të përsëritur në historinë e futbollit spanjoll. Pas ndeshjes së sotme, dy ekipet më të mëdha të Spanjës do të jenë përballur mes tyre 216 herë në ndeshje zyrtare (162 në kampionat, 8 në Kupën e Europës, 28 në Kupën e Mbretit, 10 në Superkupën e Spanjës, 6 në Kupën e Ligës dhe një herë në Kupën e Kurorëzimit). Klasikja kalon kështu në këtë renditje ndeshjen Real Madrid-Athletic Bilbao (215 ndeshje) edhe pse do të rivendoset barazimi kur Athletic të vizitojë Bernabeun pas 7 javësh.
Real Madrid është në avantazh në takimet direkte 86-84 dhe kjo diferencë është ngushtuar sidomos në sezonet e fundit ku Barcelona nën drejtimin e Guardiolës ka fituar shumicën e takimeve.
26 nga 35 golat e fundit të Klasikes janë shënuar nga ekipi blaugrana dhe Iker Casillas, kapiteni i Real Madrid, nëse pëson edhe dy gola nga Barcelona do të shndërrohet në portierin që ka pësuar më shumë gola në historinë e këtij takimi.
http://top-channel.tv/

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri
Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
Re: Real-Barça, 216 ndeshje zyrtare
Amon mer ca goje qe kam....qekur boni golin e par Reali thash e fiton Barce 3 - 1 ose 3 - 2..
:651109:
:651109:

Pjesen e dyt pash, por degjova qe pjesen e pare ishte mire Reali.. Ai Ronaldo njer humbi 3 gola te paster.. Ishin dobet ne fakt te dy skuadrat.

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination

Leo_uk- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 5433
Anëtarësuar: 02/10/2010
Mosha: 34
barca sado dobet te jete i shtyp koken realit ndersa per rastet e pjeses se pare kishta barcelona me shume por portieri i realit qe pritit dhe fati e ndihmoj realin se kjo ndeshje mund te perfundonte si ajo qe ndodhi 5-0

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri
Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
ma i dobti ka qen c.ronaldo...u dasht mourinho me ndrruu ronaldon dhe jo ozilin:S

Bota nuk eshte e cmendur, por te cmendur jane njerezit
A ja vlen te jesh i drejte ne kete bote te padrejte..
ku genjeshtra bertet si te ishte e vertete..
ku enderrat shkelen e terhiqen zvarre..
ku te qash per dike te quajne te marre..
sot çdo gje duket çmenduri as njeriu nuk quhet me njeri..ç'mund te bej une ne kete bote te ndyre..
ku genjeshtra bertet si te ishte e vertete..
ku enderrat shkelen e terhiqen zvarre..
ku te qash per dike te quajne te marre..
sot çdo gje duket çmenduri as njeriu nuk quhet me njeri..ç'mund te bej une ne kete bote te ndyre..
Nëse do të duhej të zgjidhje midis meje dhe asaj, zgjidh atë, sepse nëse do të më doje me të vërtetë nuk do të kishe pse të zgjidhje.!?!

LaDescarada- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 10078
Anëtarësuar: 29/12/2009
Barca ta rreh realin sepse ka yllin ne skuader.

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12195
Anëtarësuar: 02/12/2011
:: Zona e Tifozave :: Futboll
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi