Pershendetje nga Xhoana...
Faqja 1 e 1 • Share •
Pershendetje nga Xhoana...
Mirmbrema.Quhem Xhoana. 19 vj. shpresoj tja kaloj bukur ne mesin tuaj. ju pershendes te gjithve
Kjo eshte teme Xhoanes
Kjo eshte teme Xhoanes

♥Darius♥- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 10825
Anëtarësuar: 25/08/2010
Re: Pershendetje nga Xhoana...
flm per gatishmerine :P

Xhoana- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Postime: 7
Anëtarësuar: 11/12/2011
Mosha: 19
Mire se erdhe Xhoana

Aяtємιѕα- I Përjashtuar

Gjinia: 
Postime: 10066
Anëtarësuar: 20/06/2011
Xhoana shkruajti:flm per gatishmerine
Te lutem eshte nje respekt dhe mire se erdhe mes nesh

♥Eshte me e veshtire te fshehesh injorancen sesa te sigurosh njohurin♥

♥Darius♥- WebMaster

Gjinia: 
flm te gjithve per mirpritjen :)

Xhoana- Anëtarë i ri

Gjinia: 
Postime: 7
Anëtarësuar: 11/12/2011
Mosha: 19
Xhoana mire se erdhe edhe te uroj argetim te kendshem ne mesin e kesaj shoqerie 432965

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.
Te lutem po vajza te bukura si ti meritojme me shume 00027003Xhoana shkruajti:flm te gjithve per mirpritjen

♥Darius♥- WebMaster

Gjinia: 
Kalofsh bukur mes nesh Xhoana.
DUHANI DEMTON SHENDETIN[You must be registered and logged in to see this image.]
DUHANI DEMTON SHENDETIN[You must be registered and logged in to see this image.]

Klio- Princeshë

Vëndndodhja: Pran yjeve..
Gjinia: 
Postime: 4204
Anëtarësuar: 18/09/2011
Mosha: 17
Profesioni/Hobi: NOTI&MUZIKA
Mire se ke ardh Xhoana, kalofsh mire ketu :|

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

Katniss- Legjendë

Gjinia: 
Postime: 10910
Anëtarësuar: 02/02/2011
Xhoana Mire se erdhe Bukuroshe ...Kalo mire mesin tone.

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43553
Anëtarësuar: 12/03/2010
mire se erdhe xhoana klb mes nesh
p.s. kto cunat e forumit jan paaaaaaaaaak fare beqo,mos u beso se jon mashtrusa,me i nershmi jom une,mos ja thuj njeriu,vetem une ti ene forumi askush tjeter
p.s. kto cunat e forumit jan paaaaaaaaaak fare beqo,mos u beso se jon mashtrusa,me i nershmi jom une,mos ja thuj njeriu,vetem une ti ene forumi askush tjeter

Shkembi- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 8522
Anëtarësuar: 17/10/2011
Mosha: 31
[You must be registered and logged in to see this image.]e kalofsh super bukur mes nesh
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] nga ku guraleci ...ashu Shkembi se esht i rrezikshem [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] nga ku guraleci ...ashu Shkembi se esht i rrezikshem [You must be registered and logged in to see this image.]

Mos u mërzit..! Ka natë.. po ka dhe ditë..! Se vështirësia siç vjen..
ashtu do t'ikë..! Ndërsa e mira që bën..t'sjell veç dritë..!
E mos ki frikë..! Se pa fat.. asnjë nuk lindë..!
Dhimbja kalon....
Femrat lene shenje....
Lavdia perkujtohet perhere.

T_o_n_i- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 14735
Anëtarësuar: 30/05/2009
Mire serdhe xhoana.

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12195
Anëtarësuar: 02/12/2011
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

![[smile_1]](http://r19.imgfast.net/users/1913/70/46/96/smiles/353824970.gif)