Al Sad nuk beson: Barçën e mundim me... 16 lojtarë
:: Zona e Tifozave :: Futboll
Faqja 1 e 1 • Share •
Al Sad nuk beson: Barçën e mundim me... 16 lojtarë
![]() |
![]() |
![]() |
TIRANE-Ndërsa Pep Guardiola deklaron se i druhet shumë skuadrës nga Katari, Al Sad, vetë trajneri i kësaj të fundit, uruguajani Horge Fosati, nuk duket aspak optimist në prag të gjysmëfinales së të enjtes të Botërorit të klubeve. “Kam një plan: nëse FIFA na lejon të hedhim në fushë 16 futbollistë kundër Barcelonës, ndoshta edhe mund t’ia dalim, - tha ai. – Ata janë skuadra më e madhe në botë. Nëse nuk i mundi as Reali i Madridit, si mund t’i mposhtim ne? Jemi këtu për të mësuar, sepse kemi vetëm 10 % shanse për të kaluar më tej”, shtoi tekniku uruguajan. |

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri
Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
Re: Al Sad nuk beson: Barçën e mundim me... 16 lojtarë

1 mos u perpiq te mashtrosh ate qe eshte me mashtrues se ty pra..mua
2 MOS LUAJ ME ZJARRIN SE DO DIGJESH VETE
3Un besoj ne ZOT ... JO ne Njerez. . .!!
4 Ndoshta Do Te Me Duhet Nje Dite , Nje Muaj A Nje Vit , Por Mbaje Mend ate qe dua heret a vone e ..arrij
5 Kujdes ti me njeh mua vetem si mik por jo si armik
6 kurre mos e braktis nenen se ajo ashte e vetmja qe te do me shume se veten e saj
7 jetoj jeten ashtu sic dua une dhe e shijoj ne maksimum
8 kurre sdo te beja nje gabim qe te nenvleftesoja ndonje njeri
Durrsaku- Legjendë

Vëndndodhja: durres
Gjinia: 
Postime: 12532
Anëtarësuar: 17/06/2009
Mosha: 35
Profesioni/Hobi: cigarja
sa ju bo qejfi ketyre amon

Shfrytezo momentin ! Shfrytezo CASTIN !! Mos thuaj " Nuk kam kohe te ndalem te shoh kete gje te bukur.." As ajo nuk ka kohe te te presi ty te behesh gati.....

Next- V.I.P

Gjinia: 
Postime: 2521
Anëtarësuar: 27/01/2009
Mosha: 24
Po,pra se vetem me thashetheme merreni sbeni gje tjeter.

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12195
Anëtarësuar: 02/12/2011
:: Zona e Tifozave :: Futboll
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

TIRANE-Ndërsa Pep Guardiola deklaron se i druhet shumë skuadrës nga Katari, Al Sad, vetë trajneri i kësaj të fundit, uruguajani Horge Fosati, nuk duket aspak optimist në prag të gjysmëfinales së të enjtes të Botërorit të klubeve. “Kam një plan: nëse FIFA na lejon të hedhim në fushë 16 futbollistë kundër Barcelonës, ndoshta edhe mund t’ia dalim, - tha ai. – Ata janë skuadra më e madhe në botë. Nëse nuk i mundi as Reali i Madridit, si mund t’i mposhtim ne? Jemi këtu për të mësuar, sepse kemi vetëm 10 % shanse për të kaluar më tej”, shtoi tekniku uruguajan.