Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

E dashura abuzonte me biznesmenin prej dy vitesh…

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

E dashura abuzonte me biznesmenin prej dy vitesh…

Mesazh nga Aяtємιѕα prej Tue Jan 31, 2012 3:36 am

Një biznesmen që është rrahur aq keq nga e dashura e tij, për pak sa nuk humbi krahun dhe tani do i nënshtrohet një operacioni plastik për shkak të plagëve të tmerrshme që ka marrë.

Britaniku 49 vjeçar, Ian McNicholl, vuajti dy vite abuzime nga duart e të dashurës së tij, Michelle Williamson.

Edhe pse vetëm 155 centimetër, ajo i kishte shkaktuar atij fraktura në kafkë, mollëza, hundë, dy brinjë të thyera dhe djegie të tmerrshme në krah nga hekuri i rrobave. Po ashtu ajo i kishte hedhur atij edhe zbardhues rrobash në sy.

Tani Williamson është në burg ku duhet të kalojë shtatë vite.

“Gjithçka nisi në vitin 2006, kur ajo më akuzoi se po e tradhtoja dhe më futi një grusht në fytyrë. Syri mu nxi,” thotë McNicholl.

Më pas ajo i kërkoi falje dhe ai e pranoi.

Por sulmet u bënë gjithmonë e më të këqija. Njëherë i hodhi dy tasa me ujë të nxehtë në prehër. Përpara se të arrestohej, ajo e kishte masakruar për shtatë orë rresht. Ajo e mbante nën kontroll duke i thënë se vëllezërit e saj do e vrisnin nëse e linte. I mori kontrollin mbi paratë dhe ia bëri rrush e kumbulla.

Aяtємιѕα
I Përjashtuar
I Përjashtuar

Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 10066
Anëtarësuar Anëtarësuar: 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: E dashura abuzonte me biznesmenin prej dy vitesh…

Mesazh nga Arabela prej Tue Jan 31, 2012 9:45 am

po ky i zi fjetur ishte kur ja beri gjithe keto gjera???? hehehe hehehe

Arabela
WebMaster
WebMaster

Postime Postime: 19804
Anëtarësuar Anëtarësuar: 04/03/2011
Mosha Mosha: 18

Re: E dashura abuzonte me biznesmenin prej dy vitesh…

Mesazh nga e sinqerta prej Wed Mar 21, 2012 7:29 am

sa mire ja paska bere.

e sinqerta
Global Moderator
Global Moderator

Postime Postime: 12195
Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi