Femra me trupin me muskuloz në Angli, (FOTOT)
Faqja 1 e 1 • Share •
Femra me trupin me muskuloz në Angli, (FOTOT)
Londër, 1 shkurt, 2012, NOA - Rene Campbell është femra me trupin me muzkoluz. Ajo është shpallur kampione e bodybillding në Angli. Por edhe pse jep idenë e një personi që “fle” në palestër, Campbell thotë se bën një jetë të rregullt.Ajo është 35 vjeç dhe ka dy fëmijë. Ndërsa shton se në palestër rri nga dy orë gjatë pesë ditëve të javës. Më shumë nga palestra, Rene thotë se i kushton rëndësi ushqimit. Tashmë e divorcuar, Rene thotë se është shumë e fiksuar pas muskujve. “Modeli im janë atletët e antikitetit grek”, thotë ajo.
a.k/NOA

Aяtємιѕα- I Përjashtuar

Gjinia: 
Postime: 10066
Anëtarësuar: 20/06/2011
Re: Femra me trupin me muskuloz në Angli, (FOTOT)
iiiiiiiiiii,Nuk dallon nga trupi i nje mashkulli!!

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43564
Anëtarësuar: 12/03/2010
vec dicka ka qe quhet femer se tjerat i ka mashkull 

Space- Global Moderator

Vëndndodhja: Ne levizje
Gjinia: 
Postime: 1240
Anëtarësuar: 03/06/2011
Mosha: 21
Profesioni/Hobi: Informatika
si qenke bo mi te morrshin tligat,,,,, :541221: :541221: :541221: (tongueout) (tongueout) (tongueout)

Arabela- WebMaster

Gjinia: 
Postime: 19804
Anëtarësuar: 04/03/2011
Mosha: 18
te futka ne toke..........

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12195
Anëtarësuar: 02/12/2011
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi