Perdhunon nje Chihuahua, denohet me 10 vjet burg
Faqja 1 e 1 • Share •
Perdhunon nje Chihuahua, denohet me 10 vjet burg
SAN FRANCISKO- Dhjete vjet burg sepse ka perdhunuar qenin 8 muajsh, nje Chihuahua.Ky eshte denimi qe i eshte dhene Robert Edwards De Shields, nje kriminel i perseritshem, nga nje gjykate ne Sacramento, Kaliforni.
Qeni ka shfaqur ne analizat veterinare gjurmet e nje hemoragjie te brendshme, si rezultat i dhunes.
De Shields do te regjistrohet ne listen e abuzuesve seksuale dhe pas lirmit te tij duhet te mbaje nje byrzylyk elektronik dhe te qendrojne ne distance nga shkollat dhe nga vendet ku mblidhen femijet.
G.info

Aяtємιѕα- I Përjashtuar

Gjinia: 
Postime: 10066
Anëtarësuar: 20/06/2011
Re: Perdhunon nje Chihuahua, denohet me 10 vjet burg
Hahhahahahahaha
Njerin e kishin denu ne USA se kishte çpu kalin
Ky qenin cna ka gjet keq per pjeshka andej
Njerin e kishin denu ne USA se kishte çpu kalin

Ky qenin cna ka gjet keq per pjeshka andej

Daku- Global Moderator

Vëndndodhja: N'metropolt
Gjinia: 
Postime: 1943
Anëtarësuar: 09/02/2011
Mosha: 33
Profesioni/Hobi: Japraku
:541221: :541221: ah si kan ikur per lesh meshkujt vallai per nje cope mish hahahahahaahahahaha :541221:

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. :541221:
Sa budallaaaaa eshte amon.
Sa budallaaaaa eshte amon.

Njerëzit më të mirë që kam njohur…janë ata që kanë njohur, dështimin, stresin, humbjen,dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga errësira…Këta njerëz kanë një vlerësim, ndjeshmëri dhe një të kuptuar të jetës që i mbush ata me dashamirësi, dhembshuri dhe një interes të thellë dashurie … !!Njerëz të tillë nuk ndodhin thjesht rastësisht… formohen…!!
Mirësia nuk qëndron në rrobat e bukura dhe në pamjen e bukur, por në shpirtmirësi dhe dinjitet..!
Disa persona hyjne ne jeten tende per nje arsye, te tjere per nje stine,...te tjere pergjithmone. Cdokush nga ato merr dicka nga ne dhe dicka na dhuron...e keshtu se bashku ndajme, rritemi, vuajme, qeshim, urrehemi e duhemi, por mbi te gjitha mesojme se cdo emocion qe lind eshte unik, cdo kujtim eshte nje qendisje ne shpirt.

Emona- Fondatore

Vëndndodhja: Pertej Horizontit
Gjinia: 
Postime: 43564
Anëtarësuar: 12/03/2010
meshkujt e sotem,budallenj fare.

e sinqerta- Global Moderator

Gjinia: 
Postime: 12195
Anëtarësuar: 02/12/2011
Faqja 1 e 1