Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Gruaja qe deshiron 120 kilograme muskuj (Video)

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Gruaja qe deshiron 120 kilograme muskuj (Video)

Mesazh nga Aяtємιѕα prej Sat 4 Feb 2012 - 22:03

Rene Campbell (35 vjeçare) nga Britania e Madhe pranoi se është bigoreksike (e varur nga buildingu) dhe se nuk e ka ndërmend të ndalet para se të arrijë qëllimin, të bëhet 120 kilogramë.Nëna e dy fëmijëve dikur ishte 50 kilogramësh, ndërsa para katër vitesh filloi të stërviste nga dy orë pesë herë në javë dhe të konsumojë një numër të madh të kalorisë dhe arriti peshën 85 kilogramë.
Çdo ditë ajo përpiqet t’i konsumojë rreth 4200 kalori, ndërsa gjatë drekave nëpër restorante ajo merr edhe peshoren me vete për t’i matur saktë kaloritë, shkruan Daily Mail.
“Nuk do të ndalem derisa të mos shtoj edhe më muskuj. Çdo ditë shoh meshkujt në sallën e bodybuildingut të cilët kanë nga 120 kilogramë dhe muskuj të fortë dhe se vërtetë kam dëshirë të dukem si ata. Më pëlqen forma e trupit si e zotëve grekë”, tha Rene.

Aяtємιѕα
I Përjashtuar
I Përjashtuar

Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 10066
Anëtarësuar Anëtarësuar: 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Gruaja qe deshiron 120 kilograme muskuj (Video)

Mesazh nga e sinqerta prej Wed 21 Mar 2012 - 7:17

kjo qenka burre se ska mundesi..........

e sinqerta
Global Moderator
Global Moderator

Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 12195
Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi