Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Mbledh paratë e drogës e bën valixhet për tu kthyer, kapet shqiptari

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Mbledh paratë e drogës e bën valixhet për tu kthyer, kapet shqiptari

Mesazh nga Klea prej Sun 5 Feb 2012 - 17:18

Rimini, 4 shkurt 2012, NOA- Një djalë 31 vjeçar nga Shqipëria kishte mbledhur fillimisht paratë e fituara nga shitja e drogës dhe pas kësaj kishte bërë valixhen gati për tu kthyer në Shqipëri, me shpresën se do mbetej me kaq.

Por policia e prangosi para se të arrinte të dilte nga Italia, duke e arrestuar nën akuzat për grabitje dhe trafikim droge.

Mësohet se hetuesit kishin zbuluar gjatë mbledhjes së materialeve rreth tij se shqiptari pasi kishte bërë shitje të ndryshme kokaine tek të rinjtë në Romë, ishte gati të largohej nga territori italian.

Pasi trokitën në portën e tij, efektivët e policisë e gjetën të riun me një valixhe të mbushur plotë me sende personale dhe u përballën me nervozizmin e tij i cili u tha se nuk kishte kohë për kontrolle rutinë sepse ishte për rrugë, por nuk i eci.

Më pas u arrit identifikimi i pesë blerësve të kokainës të cilët bënë edhe identifikimin e shqiptarit që u shiste drogë, duke provuar kështu fajësinë e 31 vjeçarit i cili zhvillonte këtë aktivitet për më shumë se 1 vit e gjysëm.

Mësohet se shqiptari ishte denoncuar në verë të vitit 2011, nga një 33 vjeçar i cili pretendonte se kishte marrë kërcënime serioze nga tregtari i drogës pasi italiani ishte borxhli për dozat e drogës, e për rrjedhojë nga Shqipëria ku ishte nisur stacioni për të u ndal në burgun e Riminit.

a.y/NOA

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Klea
Fondatore
Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Durres
Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 84388
Anëtarësuar Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Mbledh paratë e drogës e bën valixhet për tu kthyer, kapet shqiptari

Mesazh nga e sinqerta prej Sat 10 Mar 2012 - 15:26