Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Çiftet me simpatike te Shen Valentinit

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Çiftet me simpatike te Shen Valentinit

Mesazh nga Klea prej Wed 15 Feb 2012 - 8:14

E nisim me urimin “Gëzuar 14 Shkurtin” për të gjithë të dashuruarit. Ndërsa për ju çifte të shou-bizt që nuk e shihni vetëm këtu si më të preferuarit, ndoshta keni bërë diçka që publikut nuk i ka pëlqyer. Në programin e natës në radion më atraktive në Kosove, në “Top Kosova Radio”, u zhvillua një sondazh për të vlerësuar çiftet më simpatike të shou-bizit shqiptar. Dëgjuesit vlerësuan më së shumti këto dy çifte: Shpat Kasapi dhe Afërdita Dreshaj dhe Robert Berisha dhe Nora Istrefi. Ndoshta janë shumë simpatikë, ndoshta janë punëtorë, apo ndoshta janë në një lidhje shumë të fortë. Megjithëse në këtë program u përmenden dhe shumë çifte të tjera, si Sokol dhe Gjyste Vulaj, Iliri dhe Gili, apo edhe ata që dëgjuesit mendonin se lajmet rozë janë të vërteta, si Ledri me Dafinën, apo Elvana me Florin. Gjithsesi nëse ju të tjerët që jeni lidhur dhe e mohoni lidhjen kjo ka qenë arsyeja që fansat nuk ju kanë pëlqyer, por mos u merakosni, Shën Valentini është dhe për ju, festojeni./Maksim Gjokaj/Kosova Sot

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Klea
Fondatore
Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Durres
Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 84388
Anëtarësuar Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Çiftet me simpatike te Shen Valentinit

Mesazh nga e sinqerta prej Sat 25 Feb 2012 - 7:31

Ua nje cift!Mos ju pafte syri i keq ishalla.

e sinqerta
Global Moderator
Global Moderator

Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 12195
Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi