Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Gili: Lashë mësuesinë për muzikën

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Gili: Lashë mësuesinë për muzikën

Mesazh nga Klea prej Fri 17 Feb 2012 - 14:20

Të gjithë e dinë se unë jam shkolluar për mësuese të gjuhës shqipe, por jam marrë me muzikë për shkak te ekonomisë. Por gjithmonë jam munduar ta bëjë në mënyre profesionale muzikën”, eshte shprehur se fundmi këngëtarja e njohur, Gili, emri i vertete i se ciles eshte Fevzie Berani.Ajo eshte vetem nje nga rastet e shumta te personave qe kane mbaruar nje profesion, dhe per shkak te financave jane detyruar te merren me art, pasi eshte shperblyer me mire talenti i tyre.Ka performuar kudo neper festivale, ku eshte vleresuar me cmime, por jo te gjithe e dine se kengetarja e hitit te dikurshem “Xixellonja”, nene e dy djemve, ndoshta sot do ishte duke dhene mesim nne ndonje shkolle, nese nuk do ishte zbuluar pasioni dhe talenti i saj per muziken.Ne fakt ka filluar te kendoje qe heret, ne shkolle fillore, ne aktivitetet muzikore per femije, pasi ishte pjese e korit te shkolles, por ndoshta dhe as ajo vete nuk e dinte se sa te ardhura do te siguronte jeta si kengetare, ndonese per te pasur nje te ardhme te sigurume, zgjodhi me deshire te studionte per mesuesi.
Gazeta Standard

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Klea
Fondatore
Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Durres
Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 84381
Anëtarësuar Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Gili: Lashë mësuesinë për muzikën

Mesazh nga e sinqerta prej Sat 25 Feb 2012 - 7:24

Me mire mesuese,por edhe si kengetare seshte keq.

e sinqerta
Global Moderator
Global Moderator

Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 12195
Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi