Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Bleona shkëlqen nga duart e grimierëve hollivudianë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Bleona shkëlqen nga duart e grimierëve hollivudianë

Mesazh nga Klea prej Fri 17 Feb 2012 - 14:29

Bleona ka shkelqyer e tera ndersa ka marre pjese ne festen me rastin e ndarjeve se cmimeve te famshe “Grammy Awards”. Kesaj rradhe nuk do te shkruajme per manine e Bleones per te marre pjese ne evente te medha, po per sharmin e saj qe duket se po ben per vete cdo dite e me shume edhe
publikun..Amerikan.Bleona ka shkruar ne Twiter se pamjen e saj rrezellitese ne kete aktivitet gjigand ia detikon njerit prej grimereve me te njohur ne Hollivud. “Troy Jensen eshte absolutisht me i miri, ai me beri nje make-up te mrekullueshem dhe besojeni apo jo, e realizoi kete vetem ne 10 minuta”, ka thene kengetarja shkruan Standard. Jensen trukon vipa, si Kim Kardashian, Megan Fox, Nicole Scherzinger etj.

Në këtë botë të ndryshimeve të përhershme, kam vendosur të jem fleksibile në çdo pikëpamje. Jam e gatshme të ndryshoj veten dhe bindjet e mia që ta përmirësoj cilësinë e jetës sime dhe të tërë botës. Trupi im më do, pavarësisht si veproj ndaj tij. Trupi im më dërgon porositë të cilat tash i dëgjoj me kujdes. Dhe tash jam e gatshme t’i pranoj porositë. Do t’ia kushtoj vëmendjen e duhur dhe do t’i bëj përmirësimet e nevojshme. Trupit tim ia dhuroj të gjitha të nevojshmet, në çdo pikëpamje, që t’ia kthej shëndetin e mirë. E thërras fuqinë time të brendshme sa herë të kem nevojë. Kështu edhe është.

Klea
Fondatore
Fondatore

Vëndndodhja Vëndndodhja: Durres
Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 84381
Anëtarësuar Anëtarësuar: 11/01/2009
Profesioni/Hobi Profesioni/Hobi: Arkitekture Ndertim

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Bleona shkëlqen nga duart e grimierëve hollivudianë

Mesazh nga e sinqerta prej Sat 25 Feb 2012 - 7:22