Klea Love Forum - Welcome

Mire se vini ne Klea Love Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Klea Love Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Artistët urojnë për Pavarësinë e Kosovës!

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Artistët urojnë për Pavarësinë e Kosovës!

Mesazh nga Aяtємιѕα prej Sat 18 Feb 2012 - 18:48

Pavarësia e Kosovës është pritur me gëzim në Kosovë dhe Shqipëri. Kjo festë kaq domethënëse për kombin shqiptar ka shkrirë disi akullin dhe borën që ka pushtuar dy vendet.Përveç mesazheve të urimit që shkëmbehen mes politikanëve, edhe VIP-at nuk kanë mbetur pas, por me mënyrat e tyre kanë uruar për Pavarësinë e Kosovës. Shumë koncerte argëtuese po organizohen këto ditë. Por gjithsesi, fjalën e tyre të parë artistët shqiptarë dhe kosovarë e thanë nëpërmjet profileve të tyre në rrjetet sociale Facebook dhe Twitter.Ne kemi veçuar disa prej tyre:

Altuna Sejdiu:
Urime 4 vjetori i pavarësisë KOSOVËRezarta Shkurta:
Për vite Shqiptarët e kanë pasur gjysmën e zemrës të plagosur. Tani me pavarësinë e Kosovës, zemra jonë është më e shëndetshme se kurrë, e pathyeshme… Jemi një gjak, një komb Të dua Kosovë!Rovena Stefa:
Urime Dita e Lirisë! Urime Dita e Pavarësisë Kosova jonë! Sa më shumë demokraci e prosperitet së bashku me Nënën Shqipëri!Elvana Gjata:
Gëzuar 4 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës…
“Gëzuar GJAKU IM… Happy Birthday Republic of Kosovo”

Aяtємιѕα
I Përjashtuar
I Përjashtuar

Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 10066
Anëtarësuar Anëtarësuar: 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Artistët urojnë për Pavarësinë e Kosovës!

Mesazh nga e sinqerta prej Sat 25 Feb 2012 - 7:20

E paskan thene nje fjale te mencur nga goja e tyre.

e sinqerta
Global Moderator
Global Moderator

Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 12195
Anëtarësuar Anëtarësuar: 02/12/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi